Over mij

Mijn foto
Een goedgevulde boekenkast, de geur van oude boeken... uitnodigend, vol met - mogelijks interessante - wetenswaardigheden. Mijn interesses gaan vooral naar natuurgeneeskunde, meer bepaald homeopathie, craniosacraal therapie en voetreflexologie maar ook naar fotografie, computer en alles wat er in en om een mens heen plaatsvindt.

woensdag 21 december 2011

Vaccins maken ons ziek

“De belangrijkste, misschien wel de enige oorzaak van de massale toename van kanker is te wijten aan vaccinaties” – zo stelt Dr. Robert Bell, vroegere voorzitter van het Internationale Kanker Onderzoekscentrum van het Britse Cancer Hospital.

Heb jij je ook weer snel laten vaccineren tegen griep of heb je je kinderen de verschillende al dan niet verplichte vaccins laten toedienen?
Onwetend heb je waarschijnlijk een onschuldige griep of mazelen geruild voor een lichaam dat opgezadeld werd met kanker, dodelijke virussen, vernietigende bacteriën, chemische stoffen die de vruchtbaarheid aantasten en synthetisch DNA dat je eigen DNA beschadigt…
Wie zegt dat?
Niemand minder dan het (ondertussen overleden) hoofd van de afdeling vaccinaties van de firma Merck, Dr. Maurice Hillerman die voor de camera toegaf dat de Hepatitis B vaccins van Merck besmet zijn met een virus dat de AIDS epidemie in de VS veroorzaakte.  Hij vertelde verder dat AL de Merck vaccins besmet zijn met kanker en andere virussen.  (De Amerikaanse overheid gaf toe dat het HEP B vaccin Lupus veroorzaakt.  Dit vaccin is in de VS verplicht bij de geboorte; wordt ook in verband gebracht met MS).
Dr. Larry Palevsky, kinderarts, die gedurende tien jaar routinematig kinderen vaccineerde stelde vast dat zij vaak oogcontact verloren.  Hij verdiepte zich in de vaccins en stelde vast dat ze ALLEMAAL besmet waren met virussen.  Hij dient geen vaccins meer toe en heeft zich nu toegelegd op het behandelen van kinderen met autisme en andere vaccingerelateerde neurologische aandoeningen.
Waarschijnlijk de hoogste wetenschappelijke autoriteit die zegt dat vaccins besmet  zijn is Garth Nicolson (cel bioloog en uitgever van The Journal of Clinical and Experimental Metastasis en The Journal of Cellular Biochemistry).  Hij is wereldwijd een van de meest geciteerde wetenschappers.  Hij zegt niet alleen dat vaccins besmet zijn met mycoplasmen maar ook dat we allemaal door deze vaccins beschadigd zijn en dat ze chronische degeneratieve ziekten veroorzaken.
Je kan het volledige artikel hier lezen.

1 opmerking:

Francine zei

Ja als je dit leest , begint ge u vele vragen te stellen en hopelijk wordt er verder onderzoek naar gedaan om hier iets aan te veranderen.