Over mij

Mijn foto
Een goedgevulde boekenkast, de geur van oude boeken... uitnodigend, vol met - mogelijks interessante - wetenswaardigheden. Mijn interesses gaan vooral naar natuurgeneeskunde, meer bepaald homeopathie, craniosacraal therapie en voetreflexologie maar ook naar fotografie, computer en alles wat er in en om een mens heen plaatsvindt.

dinsdag 25 oktober 2011

Kankertherapie.... hoopvol?

Men blijft zoeken naar middelen om kanker te bestrijden, gelukkig maar.  Toch blijkt ook hier weer dat winstbejag primeert op volksgezondheid.
Het verhaal van Dr Burzynski is hoopgevend en wraakroepend tegelijk.  Het ziet er naar uit dat we binnen enkele jaren zijn geneesmiddelen zullen kunnen gebruiken al is dit niet naar de zin van grote 'farmabonzen'.
Bekijk zijn verhaal via deze link: http://www.youtube.com/watch?v=H0ibsoqjPac
De film duurt bijna 2u en is in het Engels maar het loont de moeite om te zien hoe onze gezondheid ondergeschikt wordt aan de fenomenale winsten die de farma-industrie maakt.

1 opmerking:

falcon zei

gelukkig zijn er nog mensen zoals dr Burzynski die zich blijven inzetten voor de gezondheid van de mens. Zelfs tegen de stroom in van de farmaindustrie die voor niets terugdeinzen.